Tankespridd och stressad

Jaha, då var det dags igen, ett kort inlägg för att ge er en snabb uppdatering.

Det är mycket i skolan just nu och det börjar dra ihop sig mot sitt slut. Jag ligger en smula efter p.g.a. förkylningar och så är ju magen en smula grinig till och från. Det går framåt men det tar mycket tid och även mycket te. Jag har till och med fått en hel del gliringar den senaste tiden att jag konsumerar för mycket te, jag har dock tagit till mig och försöker skära ner på denna dåliga ovana. Måste faktiskt erkänna att jag nästan var på väg in i mina gamla kaffevanor (d.v.s. ca 10-15 koppar om dagen).
Vissa påstår till och med att det kan jämföras med missbruk, i så fall är det ett ganska dyrt missbruk i så fall. Det nuvarande favorit te:t (som förvånansvärt är ett påste) är ”Yogi Tea, Rooibos”, ett 15 pack kostar ca 38 kr, dock har jag fått skära ner på detta utsökta te vid månadssluten (p.g.a. studentekonomin) och köpt ”Lipton, Rooibos” istället som kostar endast 15kr för ett 20pack.

Jag har kommit igång med träningen igen och det känns grymt skönt, jag vill dock understryka att jag inte flamsar runt på gymmet utan tränar på egen hand. Planerar INTE att bli stor och biffig som alla andra strävar efter utan mitt mål är att bli normalt vältränad och mer uthållig.
Visst kommer det bli mer muskler på kroppen, men jag vill vara rörlig och snabb som jag var innan.
Min far sa en gång något som då lät ganska töntigt men det är egentligen inte förens nu som jag verkligen har förstått innebörden, ”man kan inte leva på gamla meriter”. Jag är inte lika uthållig och snabb som jag var förr och min hjärna har tyvärr inte accepterat det än då jag alltid tar i för mycket när jag är ute i löparspåret.
Dessutom är jag grymt ringrostig när det kommer till att anpassa andningen och löpstegen men förhoppningsvis så kommer det tillbaka snart.

Bortsett från studier kretsar mycket kring lägenhetssökande och jobb. Det blir antagligen ett sabbatsår med jobb för att stärka ekonomin och sedan blir det full rulle med universitetsstudier.
Det är dock sjukt svårt att hitta en lägenhet och att jag är en smula kräsen gör ju inte saker och ting bättre. Jag vill bo i ett bra område som är relativ lugnt men jag vill samtidigt ha nära till stan, överväger faktiskt att skaffa lägenhet i M-lycke igen..
Samtidigt måste jag ta hänsyn till studierna och man vet ju aldrig vart man hamnar sen, det hade faktiskt varit kul att prova på att plugga någon annan stans än Gbg. Det hade kanske varit kul att komma längre upp i landet så att man kommer närmare skidanläggningar så att jag kan damma av  snowboarden lite oftare.

Värst vad tiden går, det är dags att runda av och fortsätta med studierna. För övrigt spenderar jag mycket av min lilla fritid (om man bortser från studierna) med att läsa och se på ”House” och en del Anime. Med tanke på studierna har jag inte lika mycket tid att vara ute och röja men så fort jag är klar med studierna skall vi se till att få en ändring på det. Vi de fåtal tillfällen jag har varit ute den senaste tiden så har jag mest ätit och druckit några öl, förvisso har ju jag och Danne konsumerat en hel del whisky och öl men det har ju varit i kombination med Xbox360 och grabbkväll.

Slutligen vill jag faktiskt säga att jag skulle behöva en och annan känga i fortsättningen så att jag får tummen ur och skriver oftare i bloggen. Denna text är ganska hastigt ihop skriven och det skulle inte förvåna mig om det förekommer en och annan tabbe. Hoppas att det är bra med folket och droppa gärna några kommentarer för feedback.


RSS 2.0