Vad menas med "Herr Nordberg", Herr Andreasson?

Ja det kan man fråga sig.. Under en längre tid har jag övervägt att byta mitt efternamn och stärka mina band till min mor och mina morföräldrar. Namnet kommer ursprungligen från min morfars sida och som härstammar från Norge, men efter Nazitysklands ockupation i landet tvingades han att fly till Sverige och han hamnade slutligen i Göteborg.
Resterande delen kan ni nog lista ut själva.. Nåväl, när jag föddes fick jag min fars efternamn men jag känner att jag vill föra namnet Nordberg vidare då det inte finns någon annan i släkten som villig att göra det.

Jag har inte haft tid med att gå igenom ALL information från PRVs hemsida (Patent- och Registreringsverket), men det ser ljust ut. Bloggens namn är ett sätt att vänja sig vid efternamnet och så får vi se vad som händer.

Over and out

Första inlägget...

Jasså jaha ja..

Mitt i all förvirrelse så hamnar jag här..
Är det någon som är förvånad att över att jag har startat en blogg? Det är i alla fall jag!
Vid ett flertal tillfällen har jag öppet kritiserat människor som bloggar
och många gånger har det funnits en bra anledning till varför.
Vissa blottar hela sitt liv på deras blogg och i vissa fall även om sina vänners liv och hemligheter.
Andra vill bara marknadsföra sig själva för att uppnå någon slags löjlig status på internet.
Dock måste jag påpeka (både för mig själv och andra) att man själv väljer vad man läser så man kan inte kritisera allt och alla! Efter mycket om och men, så har även jag konstaterat att bloggar är ett bra kommunikationsmedel.
Sen kan man även utveckla sitt skrivande eftersom att en kittlande idé kläckts i mitt huvud.. Dock återkommer jag vid ett senare tillfälle då jag berättar om vad det är för tokigheter som jag har cirkulerandes i mitt lilla huvud..

Nåväl, för vänner (och ev. andra läsare?) hoppas jag att ni finner min blogg på något sätt givande, annars får ni gärna komma med önskemål eller kommentarer på förbättringar. Jag försöker skriva så ofta jag kan och har tid.
Skolarbetet tar upp ganska mycket tid så tålamod är guld värt!

Mvh// Den nya bloggaren..



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0